У Херсоні відкрили офлайн-пункт додатку "Дія"

Херсон, Дія, пункт
Відтепер отримати Covid-сертифікат куди простіше, адже на базі Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара відкрили офлайн-пункт додатку «Дія».

Це місце стане справжнім помічником для багатьох херсонців, - розповів заступник голови Херсонської облдержадміністрації з питань цифрового розвитку області Павло Кулик.

Доносити інформацію просто та без зайвого навантаження! Саме така задача стоїть перед завідувачкою відділом електронної бібліотеки Оксаною Золотухіною. Тож намагається з кожним неодноразово пройти всі етапи реєстрації у додатку та під час отримання необхідного документу.


Попри те що Covid-сертифікати є невід`ємним документом людини вже кілька місяців, наразі ще не всі розуміють, від чого залежить їх кольорове забарвлення. Тому за потребою пані Оксана ще й проводить базовий інформаційно-роз`яснювальний курс.

Більше того, на кожному поверсі бібліотеки вже розклали буклети та qr-коди, де чітко розписаний алгоритм дій, який допоможе людям з щепленням самостійно отримати covid-сертифікат, маючи лише доступ до інтернету.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон