Ліситься наш край Херсонський

Херсонщина, ліс, Наш край
Сьогодні, 6 листопада депутати фракції "Наш край" Херсонської обласної ради вихідні розпочали продуктивно - нашкраївці взяли участь у висадці лісу на території Олешківського лісництва, яку організувало обласне управління лісомисливського господарства.

"Степовики завжди знали ціну затінку дерев. А в минулому столітті на сипучих пісках нашого краю завдяки нашим дідам і батькам, з'явилися рукотворні ліси Херсонщини!, - розказав голова фракції "Наш край" в облраді Віталій Булюк.

Нинішня акція заліснення степової території Херсонської області відбулося у рамках Всеукраїнського заходу «Зелена країна», яку підтримала Херсонська обласна рада. Сіянці сосни кримської депутати закупили власним коштом.

Цього дня разом з іншими учасниками акції спільними зусиллями вдалось висадити 50 тисяч маленьких дерев на площі 5 гектарів.

"Найкращий час для посадки дерев - двадцять років тому. А якщо не тоді - то зараз. Так каже одне із прислів'їв. Тож висаджувати дерева ніколи не пізно. Ми завжди раді долучитися до будь-якої доброї справи. Головне, аби вона була вона корисна для людей, для нашого краю і довкілля.

Ми маємо на Херсонщині унікальні рукотворні ліси, які дісталися нам у спадок. Наш обов'язок - його примножувати" - висловили спільне переконання депутати - члени фракції "Наш край" Віталій Булюк, Ірина Сокур і Сергій Рибалко.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон