Для розвитку бізнесу в Херсоні карантин не перешкода

херсон, бізнес, карантин
Для розвитку бізнесу у Херсоні карантин – не перешкода. Тут із початку року до кола суб’єктів господарювання долучилося 2509 нових підприємств і підприємців. Серед них – 2084 представники малого бізнесу та 425 юридичних осіб.

Станом на 01 жовтня на податковому обліку в Херсонській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі перебуває 39241 платник податків.

Їх кількість розділилася майже порівну – 19732 особи або 50,3% від загальної кількості платників складають підприємці - фізичні особи. Решта – 19509 або 49,7% – юридичні особи.

Однією зі складових збільшення кількості платників податків є суттєве покращення сервісного обслуговування та впровадження електронних сервісів, які надають можливість подавати звітність не виходячи з дому, перевіряти сплату своїх платежів до бюджету, наявність податкового боргу тощо.

Окрім того, отримати консультації з питань оподаткування та фахові поради під час ведення господарської діяльності платники податків можуть безплатно в Центрі обслуговування платників за адресою: м. Херсон, вул. І. Кулика, 143-а.

Наразі податкова служба впровадила безліч електронних сервісів для комфортного дистанційного формату спілкування та закликає платників податків, які мають потребу в отриманні адміністративних послуг, використовувати такі форми комунікації. Просимо з розумінням поставитись до ситуації, перепрошуємо за можливі незручності.

Головне управління ДПС у Херсонській області Автономній Республіці Крим та м. Севастополі
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон