В Херсоні за хабар поліцейським водієві доведеться відповідати

херсон, поліція, хабар
Днями інспектори зупинили транспортний засіб МАЗ за порушення правил дорожнього руху. Водій проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Під час спілкування з поліцейськими чоловік зрозумів, що на нього буде винесена постанова. Щоб уникнути відповідальності він почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду.

Водій неодноразово був попереджений про кримінальну відповідальність за такі дії, але ніяк не реагував. Тож інспектори зафіксували пропозицію неправомірної вигоди та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Також на 43-річного чоловіка охоронці порядку винесли постанову ч. 2 ст. 122 (Порушення правил проїзду перехресть) КУпАП.

Тож тепер водієві доведеться відповідати ще й за відповідною статтею Кримінального кодексу. Остання передбачає покарання за пропозицію неправомірної вигоди службовим особам і "світить" вагомим штрафом або обмеженням чи навіть позбавленням волі на строк від 2 до 4 років.

Патрульна поліція Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон