Херсонщину включено до міжнародного соціального проєкту

Херсонщина, проєкт, Лагута
Новий тиждень розпочався з доброї новини – Херсонщину включено до проєкту «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», створеного Європейським Союзом спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва, - повідомив голова ХОДА Геннадій Лагута:

- З цієї нагоди в облдержадміністрації відбулася зустріч з представниками проєкту, зокрема, з його керівником Майком Маттесом. Ця Програма спрямована на підвищення стійкості України в умовах сучасних реалій. Її головна мета - сприяти соціальній згуртованості українців та особистій безпеці шляхом підтримки зорієнтованого на потреби людей ефективного місцевого врядування у соціальній та адміністративній сферах, а також у сфері охорони здоров’я.


Херсонщина – унікальний, багатий ресурсами регіон, який має великий потенціал і я переконаний, що цей проєкт відкриє нові перспективи для розвитку наших громад, а саме допоможе покращити адміністративні, соціальні та медичні послуги в сільській місцевості.

Наразі, за результатами відбору партнерами Програми визначено наступні громади у Херсонській області: Виноградівська сільська рада; Ювілейна сільська рада; Чаплинська селищна рада; Новотроїцька селищна рада; Нововоронцовська селищна рада та Великолепетиська селищна рада.

Представники проєкту зазначили, що мають багато планів, безпосередньо, щодо покращення якості надання адміністративних послуг в першу чергу на КПВВ «Чонгар та «Каланчак», які з робочим візитом відвідають уже завтра.

Програма впроваджуватиметься до жовтня 2023 року, а тому починаємо працювати вже зараз, - підкреслив Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон