На Херсонщині мобільний госпіталь вже приймає хворих

Херсонщина, госпіталь, хворі
З вчорашнього дня, 30 жовтня мобільний госпіталь ДСНС, який розгорнули в Каховці, приймає на лікування хворих на COVID-19. Наразі до шпиталю госпіталізовано 33 людини середнього ступеня тяжкості.

Госпіталь забезпечений достатньою кількістю медичного кисню та має 4 апарати ШВЛ. До роботи в госпіталі залучено 4 медичні бригади. За одну зміну там працюють 5 лікарів. Це 3 реаніматологи, хірург та дерматолог.

Шпиталь складається з 35 наметів та модулів, 24 з яких – палати для пацієнтів та блок інтенсивної терапії. Одночасно він може прийняти на лікування до 120 хворих на COVID-19.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко розповів, що розгортання мобільного шпиталю на Херсонщині, - це спільна заслуга Міністерства охорони здоров’я, Офісу Президента, ДСНС та команди ОДА. "Мобільний госпіталь допоможе врятувати не одне життя в умовах, коли в області майже всі “ковідні” лікарні переповнені хворими”, - переконаний Микола Якименко.

Управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон