У Херсоні медиків перевозять до роботи поза чергою

Херсон, тролейбус, медики
Медичних працівників у Херсоні перевозять у тролейбусах поза чергою. Таке рішення було прийняте під час переходу до "червоної" карантинної зони, коли ввели обмеження на проїзд у міському громадському транспорті.

Поза чергою до тролейбусів заходять медики. На вході вони мають показати посвідчення медичного працівника. Не залежно від того, чи є черги на зупинках, чи заповнені місця для сидіння, розказує директор міського комунального підприємства Херсонелектротрансу Ігор Житченко, перевізники беруть понад нормою.

"Наступного дня, як було проголошено про червону зону, на лобове скло наших тролейбусів повісили табличку, що ми медиків перевозимо позачергово", - каже Ігор Житченко.

Водійка 1 тролейбуса Ольга Бойчук розказує, що проблем із перевезенням медиків немає.

"Коли у Херсоні і в області ввели "червону зону", то проблем з перевезенням медпрацівників немає. Говорять, що медичний працівник. Я навіть посвідчення не прошу показати. Усі заходять", - говорить водійка тролейбуса.


За її словами наразі значно знизився пасажиропотік. Люди до роботи почали добиратися самостійно, хто пішки, хто власним авто.

Минулого року, восени, під час карантину, для підвезення медиків і інших працівників, які забезпечують життєдіяльність міста, крім перевезення поза чергою були організовані і спецрейси.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон