Херсонці вже через декілька місяців платитимуть у 4 рази більше за послуги поставки газу

херсон, газ, тарифи
Вже через кілька місяців херсонці платитимуть за послугу поставки газу у 4 рази більше. Кажуть, таким чином відбудеться актуалізація з нинішньою економічною ситуацією в країні.

Підвищення на 380% ціни за блакитне паливо очікується вже з початку 2022 року, повідомляється на офіційному сайті АТ “Херсонгаз”.

Так, підприємство планує провести структуризацію тарифного плану на постачання газу з нового року і, як передбачено Постановою НКРЕУ АТ «Херсонгаз», публікує проект структури тарифу на послуги розподілу природного газу на 2022 рік для проведення його відкритого обговорення.

Згідно з документом, планується підвищення вартості за послугу з 1,68 грн. за м. куб. на місяць (без урахування ПДВ) до 6.38 гривень, що становить понад 380 відсотків.

Це підвищення керівництво підприємства аргументує його актуалізацією із нинішньою економічною ситуацією в країні.

Важливо зауважити, що обговорення проекту структури тарифу на послуги розподілу природного газу АТ «Херсонгаз» на 2022 рік проведено в онлайн форматі 29 жовтня 2021 року о 10:00.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон