Студенти медичного факультету ХДУ допомагають медпрацівникам під час вакцинації

ХДУ, вакцинація, медфакультет
Наразі на Херсонщині різко зросла кількість охочих вакцинуватися, що, у свою чергу, значно вплинуло на навантаження медпрацівників закладів охорони здоров’я області. У цей непростий час своїм майбутнім колегам допомагають студенти медичного факультету Херсонського державного університету.

Студенти І та ІІ курсу спеціальності Медицина надають безпосередню допомогу під час вакцинації. Вони вносять дані про вакцинування в електронну систему.

«Студенти працюють на волонтерських засадах, при цьому не зашкоджуючи освітньому процесу. Для них це гарна практика та можливість відчувати себе частиною медичної спільноти. До того ж, таким чином знижується навантаження на медпрацівників, пришвидшується процес внесення даних та отримання херсонцями Covid-сертифікатів», – прокоментувала деканесса медичного факультету Наталія Шахман.

Представники факультету як ніхто інший розуміють актуальність та необхідність вакцинації. Так, всі студенти-волонтери вакциновані. А загалом на факультеті отримали щеплення вже майже 50% здобувачів вищої освіти та 100% професорсько-викладацького складу.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон