Мости на Арабатську Стрілку нарешті дочекались ремонту

мост, Арабатка, ремонт
Уже майже тиждень, на мості через протоку Тонку тривають ремонтні роботи. Виконують їх робітники ТОВ «Альманах-2000. Всі вони, включаючи начальника об’єкта (виконроба) Юрія Завгороднього, місцеві мешканці – живуть у Новоолексіївці, повідомляє Генічеська міська рада.

Робітники вже зняли асфальтне покриття з пішохідних доріжок, наразі зварюють перильне огородження і проводять підготовчі роботи для підшивання дірок (для цього будуть використані дріт і арматура). Перила після ремонту пофарбують. Планується також заміна асфальтного покриття на проїжджій частині.

Генічеський міський голова ознайомився з ходом робіт, поспілкувавшись з працівниками на об’єкті. Юрій Завгородній показав, що за 35 років експлуатації перила постраждали від корозії, а між плитами по краях утворились дірки.

«Радіємо, що нарешті дочекались такого ремонту, – сказав Олександр Тулупов. – Адже мости на Арабатську Стрілку – це не лише важливий стратегічний об’єкт, а її обличчя. Саме через них потрапляють на Арабатку десятки тисяч туристів з різних куточків нашої держави і з-за кордону, і незадовільний стан мостів псував імідж нашої громади. Тепер, сподіваюсь, не псуватиме, а навпаки, приваблюватиме до нас більше відпочиваючих».

Подібні роботи проведуть і на другому мості – через протоку Промоїна.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон