Херсонські депутати ознайомились зі станом справ у обласній інфекційній лікарні

Херсонщина, депутати, лікарня
Вчора, 14 жовтня перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський разом із депутатом Херсонської міської ради Євгенією Бєлою відвідали КНП «Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Г.І.Горбачевського».


Директор медичного закладу Олена Тимошенко ознайомила із наявним станом заповненості койко-місць, хворими на COVID-19. Лікарі роблять все можливе, аби кожен пацієнт одужав і знову почувався добре. Однак всі ми розуміємо, що перехід до «червоної» зони відбувся не просто так - хворих багато!

За словами Олени Миколаївни, відділення переповнені. Спостерігається підвищення кількості хворих, залежних від кисню, оскільки до лікарні потрапляють зі значним ураженням легень. Також, знизився і віковий поріг хворих. Якщо раніше в зоні ризику були люди 45+, то зараз — це молодь від 23-х років.

Вже розроблена нова пошагова інструкція — алгоритм дій, що треба робити, якщо ви відчуваєте, що занедужали. Обов’язково її поширимо.

Хочеться ще раз звернутись до містян та жителів області: - Не нехтуйте можливістю захистити себе та своїх рідних. Створити колективний імунітет у короткі терміни можливо тільки за умови вакцинації. Завдяки цьому способу, людство побороло багато страшних хвороб. Вакциновані громадяни переносять хворобу легше або взагалі не хворіють!

Побороти COVID-19 можна, однак треба докласти зусиль та свідомо підійти до розв’язання цього питання. Якщо продовжувати ігнорувати та легковажно ставитись до ситуації, то навантаження на медичні заклади може стати надто великим і коштувати життя!, - звернувся до жителів Херсонщини Юрій СОБОЛЕВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон