На Херсонщині скасовано реєстрацію на виборах ще двох "двійників"

ЦВК, реєстрація, двійники
Сьогодні, 12 жовтня на соєму засіданні Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію ще двох кандидатів у народні депутати, які балотуються на окрузі №184.

Скасовано реєстрацію кандидата Юрія Колихаєва. В його біографії зазначено, що він є керівником проєктів ГІ "Нам тут жити", яка співзвучна з назвою партії "Нам тут жити". У 2020 році балотувався на посаду Херсонського міського голови. На той момент його називали двійником міського голови Ігоря Колихаєва, який балотувався від Партії Ігоря Колихаєва «Нам тут жити». Активної виборчої кампанії не проводив.

Також від балотування відмовився кандидат Лагута Геннадій Борисович, у біографії якого також зазначено, що він є керівником проєктів громадської організації «ГІ «Нам тут жити». Імовірно, був зареєстрований для застосування технології «двійників» проти активного кандидата від партії «Нам тут жити!» Геннадія Миколайовича Лагути. Активної виборчої кампанії не проводив.

Євгеній ГЛАДКИЙ
координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Херсонській області

Раніше Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата у народні депутати по округу №184 Сергія Анатолійовича Козиря, який був ймовірним «двійником» кандидата у нардепи, голови Херсонської облдержадміністрації Сергія Козиря.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон