В Херсоні водій який не справився з керуванням був п'яним і без прав

херсон, аварія, поліція
В Херсоні в понеділок, близько 21-ї години, на вулиці Островській патрульні побачили транспортний засіб ВАЗ 2105. Автомобіль стояв поперек проїзної частини та мав незначні механічні пошкодження. Поряд перебував і водій.

Інспектори зупинились, аби допомогти чоловіку. Він розповів поліцейським, що в ВАЗ закінчилось пальне. Та під час підйому на міст, водій не справився з керуванням та здійснив наїзд на відбійник.

Під час спілкування із керманичем охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин повідомив, що напередодні пив пиво.

Чоловік погодився пройти у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту "Драгер" на місці. Прилад показав результат 2,20 проміле, що майже в 11 разів перевищує норму. Патрульні встановили, що водій не має посвідчення водія відповідної категорії.

Тож 30-річний керманич ВАЗ отримав від поліцейських протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП. Автомобіль інспектори евакуювали на арештмайданчик.

Протягом тижня інспектори зафіксували 11 випадків керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Друзі, кермо та алкоголь не можна поєднувати, це може мати сумні наслідки. Керуйте відповідально!

Патрульна поліція Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон