Херсонська обласна рада контролює якість виконання робіт в аеропорту "Херсон"

Херсон, облрада, реконструкція
Аеропорт «Херсон» – комунальний заклад Херсонської обласної ради. Для Херсонщини аеропорт – це не лише піднесення туристичної галузі та бізнесу, а й розвиток культурних зв’язків з іншими країнами світу!

В сучасному світі розвиток регіону та експорту, залучення інвесторів не можливо уявити без логістичного сполучення та якісної інфраструктури!

Завдяки національній програмі Президента України «Велике будівництво» в аеропорту тривають роботи з реконструкції злітно-посадкової смуги. Після завершення робіт її буде подовжено до 2600 метрів, а ширина становитиме 60 метрів.

Проведення таких робіт нададуть можливість аеропорту:

- приймати до 15 рейсів за добу;

- відкрити свої повітряні ворота для літаків категорії С (до 200 пасажирів на боту) і D (до 350 пасажирів на борту), а це літаки класу Boing 737-800, 900, 767-300 та Airbus 319, 320, 321;

- збільшити пасажиропотік до 500 тис. осіб на рік.

А поки що Херсонська обласна рада контролює якість виконання робіт в аеропорту «Херсон», - запевнив голова облради Олександр САМОЙЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон