Херсонським псевдобізнесменам не вдалося заробити на контрафактній продукції

херсон, контрафакт, поліція
Фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі постійно здійснюють моніторинг та обстеження ринків і вокзалів з метою недопущення незаконного обігу підакцизних товарів.

Сьогоднішній день не став винятком. Так, під час проведення фактичних перевірок на ринках Херсону, фахівці податкового відомства спільно зі співробітниками Національної поліції зафіксували факти торгівлі контрафактною продукцією (контрафактні цигарки та алкогольні напої без марок акцизного податку) особами, які не мали офіційного статусу суб'єкта господарювання.

Завдяки оперативному реагуванню, працівники Національної поліції вилучили з незаконного обігу 1,7 тис. пачок тютюнових виробів на загальну суму понад 55 тис. гривень та 74 пляшки алкогольних напоїв на загальну суму понад 23 тис. гривень.

Також на псевдобізнесменів склали протоколи за ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, які будуть направлені на розгляд до суду для подальшого вирішення питання по суті.

У разі встановлення випадків реалізації підакцизної продукції з порушенням вимог законодавства України просимо невідкладно інформувати Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, для вжиття контрольно-перевірочних заходів.

Для всебічного та якісного розгляду звернень просимо за можливості зазначати: адресу господарського об’єкта, назву суб’єкта господарювання, вид придбаної підакцизної продукції (з ознаками фальсифікації та/або відсутності марок акцизного податку) з наданням підтверджуючих документів (за наявності) або будь-яку іншу інформацію, яка може бути використана при проведенні контрольно-перевірочних заходів.

Робота в даному напрямку триватиме на постійній основі.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон