В деяких громадах Херсонщини введено додаткові обмеження

громади, обмеження, коронавірус
Відповідне рішення ухвалила регіональна комісія з питань ТЕБ та НС під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Миколи Якименка.

За повідомленням Херсонської облдержадміністрації, згідно з показниками захворюваності на COVID-19, Херсонську область віднесено до «помаранчевої» зони епідемічної небезпеки.

Проте у деяких громадах області значно перевищені показники захворюваності. Тому згідно з рішенням регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, на території Каланчацької селищної, Генічеської, Новокаховської, Олешківської та Херсонської міських територіальних громад з 00.00 годин 06 жовтня 2021 року забороняється:
  • проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, у яких більше 80% вакциновані;
  • у закладах громадського харчування (кафе, ресторани, бари, нічні клуби, дискотеки тощо) проведення святкових заходів (корпоративи, тематичні вечірки тощо).
  • у закладах освіти проведення масових заходів, батьківських зборів, екскурсійних поїздок тощо.
Керівникам зазначених громад рекомендовано перевести з 06 жовтня 2021 року на дистанційне навчання всі заклади освіти, крім дошкільних закладів, 1 – 4 та 11 класів закладів загальної середньої освіти.

Крім того, на території всієї області буде посилено роботу COVID-патрулів.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон