Херсонський мер Ігор Колихаєв виконав свою обіцянку школярам

Херсон, мер, Колихаєв
Обіцяне треба обов’язково виконувати, особливо, якщо слово даєш дітям – вони «відстрочок» не приймають, впевнений двічі батько Херсонський міський голова Ігор Колихаєв.

Напередодні Дня вчителя міський очільник завітав до двох херсонських шкіл. Але ці навчальні заклади було обрано невипадково.


Так, героїнею свого класу вже стала учениця 3-а класу школи №24 Віка Ніколаєва. Дівчинка випадково зустрілася з міським головою біля міськвиконкому й запросила його до свого класу. Пан Ігор пообіцяв, що завітає напередодні Дня працівників освіти й сьогодні, 1 жовтня, приїхав до згаданої школи.

«Я дуже зраділа, коли дізналася, що до нас їде Ігор Вікторович, бо це було моєю мрією. Ми всім класом дуже хотіли з ним поспілкуватися», – поділилася враженнями сама Віка.

Третьокласники влаштували міському голові справжній допит, їх цікавило все: де народився майбутній мер, як навчався в школі, яким спортом займався, чи важко бути міським головою…

Більше години Ігор Колихаєв відповідав на запитання малечі, а наприкінці зустрічі взяв з них слово, що навчатимуться вони дуже добре й отримають гарні професії.

«Хочу, щоб ви знали напевне: Херсон вас любить і потребує вашої допомоги. Де, що, як робити в нашому рідному місті визначатимете ви, бо вам тут жити, ми будуємо Херсон для вас», – сказав пан Колихаєв.



А в школі №21 на мера вже чекали «розумахи». Учні цього навчального закладу нещодавно брали участь у телешоу «Розумахи, до справи!» на телеканалі ВТВ Плюс, ідеєю якого є просування проєктів задля розвитку Херсона. Міський голова є членом журі цього шоу, й почувши бажання дітей створити на території школи власний парк зелених насаджень, визвався їм допомогти особисто.

Так, сьогодні майбутній шкільний парк поповнився 15 насадженнями, подарованими Ігорем Колихаєвим. Висаджували діти дерева разом з очільником міста.

«Ми всі разом доглядатимемо за деревами, розвиватимемо парк надалі. Дякуємо за такий подарунок», – запевнила директорка школи Марія Кедровська.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон