Херсонська поліція проінформувала містян від злочинних посягань

херсон, поліція, рейди
Профілактика – перший крок до безпеки, тож дільничні поліцейські Херсонщини приділяють особливу увагу проведенню профілактичної роботи з жителями області, в першу чергу, з людьми похилого віку.

Як зазначає заступник начальника Управління превентивної діяльності поліції Херсонщини Ярослав Шанько, мета таких безпекових рейдів - роз'яснити пенсіонерам алгоритм дій, закликати бути пильними та нагадати про різні факти шахрайства.

Цими днями дільничні офіцери поліції вирушили у рейд вулицями Херсона та Олешок, щоб убезпечити містян від злочинних посягань.

Дільничні роз'яснювали людям основні правила безпечної поведінки, дотримання яких допоможе не стати жертвами шахраїв.

Поліцейські роздавали спеціальні інформаційні листівки «Поліція застерігає!», де наочно і в доступній формі попереджають про способи вчинення шахрайства та про те, як від них уберегтися. Також у пам’ятках надруковані телефони екстрених служб і організацій, куди можна звернутися по допомогу в будь-який час доби.



Поліція Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон