В одному з районів Херсонщини одразу декілька шкіл переводять на дистанційне навчання

херсон, школа, карантин
У зв'язку з погіршенням епідситуації з COVID-19, з 23 жовтня 2021 року встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки.

Відповідно до п. 15¹ Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 (зі змінами) заборонено відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім закладів освіти, в яких не менш як 80 відсотків працівників вакциновані (якщо дослівно цитувати Постанову, то «мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати), або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров'я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія)»).

Відповідно до протоколу селищної комісії з питань ТЕБ та НС від 22.09.2021 № 14, виходячи з рівня вакцинації, для здобувачів освіти Каланчацького МНВК, Каланчацької дитячої музичної школи, Каланчацької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (для 5-11 кл), Роздольненського НВК (для 5-11 кл), Новоолександрівської гімназії (для 5-9 кл) з 23 вересня 2021 року організовується виключно дистанційне навчання.

Додатково повідомляємо, що при досягненні необхідних 80 % охоплених вакцинацією працівників, заклади почнуть працювати у звичайному форматі із дотриманням карантинних вимог.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон