На Херсонщині дітям зробили подарунок до Дня усиновлення

херсон, діти, громада
Напередодні Дня Усиновлення за ініціативи служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Бериславської міської ради та фінансової підтримки депутата Херсонської обласної ради Віктора Деркача вихованці дитячих будинків сімейного типу та прийомних родин мали змогу відвідати біосферний заповідник Асканія–Нова.

Діти із захопленням слухали екскурсоводів, наперебій ставили питання та штовхаючись, намагалися якнайшвидше перебігати від загону до клітки, від клітки до басейну. Вони із захопленням дивувалися величі дерев та яскравості осінніх квітів у ботанічному саду, різноманіттю тварин та птахів у зоопарку. А додому дітлахи повезли гарні спогади, розуміння краси та крихкості навколишньої Природи та сувеніри своїм друзям.

«Нас зустрів величний осінній парк, в якому барвистими плямами красувалися ягоди і квіти. Екскурсовод провела нас стежками до гарного озера, де ми годували хлібом рибу та качок. А у другій половині екскурсії ми познайомилися з різноманітними мешканцями зоопарку. Мені найбільше сподобалися павичі!» – розповіла вихованка дитячого будинку сімейного типу Ніна Бойко.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон