Представники влади Херсонщини привітали Нову Каховку з Днем міста

Херсонщина, облрада, свято
Зокрема, очільник депутського конкурсу Олександр Самойленко, разом з депутатами Херсонської обласної ради та головою ОДА Сергієм Козирем привітали жителів Нова Каховка з 69-ою річницею з дня заснування міста.

Зранку у місті святковий настрій: концерти, спортивні заходи та конкурс на кращу рибацьку юшку. Увечері на усіх чекав концерт зіркових гостей співачки Наталя Бучинська та Надя Дорофеева. Від усього депутатського корпусу та від себе особисто привітав усіх зі святом!

- Нова Каховка - одне з наймолодших міст області, але при цьому займає найвищий шабель. Я бачу багато молоді, яка буде прославляти місто в подальшому. Місто живе, коли у нього є майбутнє!

Також під час урочистостей нагородив спортсменів та тренерів новою нагородою Херсонської обласної ради – нагрудним знаком «Почесна відзнака»: Ірину Новожилову, Анастасію Павлову, Гліба Піскунова, Владислава Павлова, Владислава Піскунова.


Вітаю усіх новокаховчан з початком нового відліку часу, бажаю процвітання, стабільності та плідної праці на благо міста. Бажаю гарного святкового настрою!, - побажав Олександр САМОЙЛЕНКО.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон