У Новій Каховці новий ігровий майданчик відкривали з динозавром

Нова Каховка, динозавр, майданчик
Яскравий, сучасний та безпечний ігровий майданчик для дітей з'явився у дворах ОСББ Букіна 64, Букіна 62 і Жовтнева 12 в місті Нова Каховка. На міцність та на радість дітям новий майданчик перевірив динозавр.


"Відтепер наші діти будуть гратися в комфортному та затишному місці. До того ж тут ще й можна займатися спортом, це чудово! Дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голові однойменної з Фондом партії Геннадію Лагуті за те, що виконали обіцяне!, - розповідає голова ОСББ Людмила Метьолкіна.

З відповідним зверненням мешканці багатоповерхівок звернулися до Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва 'НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голови однойменної з Фондом партії Геннадію Лагуті ще на початку літа. Після тривалого обговорення вигляду та функціоналу майбутнього ігрового комплексу був заключений договір. Ще протягом кількох місяців тривало виготовлення спецзамовлення.

Та незважаючи на час очікування - сюрприз для малечі вдався! Адже відкриття майданчика супроводжувалося розважальною програмою та роздачею повітряних кульок.

"Ми прагнемо аби наші діти зростали в комфортних та гідних умовах. І окрім навчальних закладів та гуртків необхідно окремо звертати увагу на їх дозвілля. Тож для малечі необхідно створювати цікаві та різнопланові майданчики для розваг, спілкування чи занять спортом!", - наголосив голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон