У Скадовську будуть пляжні ігри

Скадовськ, пляж, ігри
У Скадовську з 24 по 30 вересня на реконструйованих майданчиках пляжних видів спорту місцевої територіальної громади та пансіонату «Енергія» відбудуться ІІ Всеукраїнські пляжні ігри «Beach Games» серед учнівської та студентської молоді.

- 25 та 26 вересня відбудуться змагання з пляжного футболу, волейболу, гандболу та боротьби серед учнівської молоді, в яких приймуть участь понад 550 школярів з таких областей України: Закарпатської, Запорізької, Черкаської, Львівської, Волинської, Дніпропетровської, Харківської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Хмельницької, Кіровоградської, Херсонської та м. Київ.

Відкриття Ігор серед учнівської молоді відбудеться 25 вересня об 11.00 годині. На відкриття очікується приїзд Голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадима Стеценка та Президента федерації учнівського спорту України Романа Греби.

- 28 та 29 вересня відбудуться аналогічні змагання серед студентської молоді, в яких приймуть участь понад 500 студентів з таких областей України: Запорізької, Львівської, Полтавської, Сумської, Хмельницької, Кіровоградської, Вінницької, Чернівецької, Миколаївської, Одеської, Тернопільської, Херсонської та м. Київ.

Відкриття Ігор серед студентської молоді відбудеться 28 вересня об 11.00 годині. На відкриття очікується приїзд Голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадима Стеценка та Президента Спортивної студентської спілки України, ректора Національного університету фізичного виховання та спорту Євгена Імаса.

Заходи будуть проведені з дотриманням протиепідемічних заходів: усі учасники по приїзду до Херсона пройдуть експрес-тестування на COVID-19, для учасників на всі дні змагань закуплені медичні маски з розрахунку 3 шт. на одну особу на день, в достатній кількості закуплено антисептики, які будуть знаходитись в місцях проведення змагань та в місцях розміщення
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон