На Херсонщині дівчата грають у футбол

херсон, футбол, дівчата
Керівник відділу в справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Каховської територіальної громади Наталія Таран повідомила, що на минулому тижні у Новій Каховці відбувся 2 етап чемпіонату України з футболу серед дівочих команд WU-14 сезону 2021 р. Інформує Online НК.

На футбольному полі «Дніпро», спортивного комплексу стадіону «Енергія» зустрілися команди ДЮСШ №7 (м. Дніпропетровськ), ДЮСШ – Металург (м. Запоріжжя), збірна Херсонської області та збірна Одеської області.

Нагадаємо, що на старті змагань взяло участь 27 команд з різних куточків нашої країни. На стадії першого групового етапу команди були поділені на 8 груп за територіальним принципом, які зіграли між собою матчі в два кола. Переможці груп та команди, які посіли другі місця, потрапили до другого групового етапу де сформували 4 групи по 4 команди в кожній, та зіграли між собою в одне коло.

За підсумками зіграних матчів збірна Херсонської області, основу якої складають новокаховчанки (тренер-викладач Новокаховської ДЮСШ «Таврія» Андрій Ківнюк), здобули перемогу та потрапили у фінал, де продовжать боротьбу за звання чемпіонів України.

Міський голова Володимир Коваленко, заступник міського голови, голова ГО «Федерація футболу м. Нова Каховка» Леонід Чурсинов, відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради (начальник Наталія Таран) та директор Новокаховської ДЮСШ «Таврія» Ольга Носаньова вітають наших юних футболісток та їх тренера Ківнюка Андрія Григоровича з виходом у фінал, який відбудеться 27-29 вересня 2021 року в м. Калуш (Івано-Франківська область), бажають їм наснаги і тільки перемоги у фіналі чемпіонату України серед дівочих команд!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон