Веселий та смачний ювілей відсвяткували у селі на Херсонщині

Херсонщина, село, ювілей
У селі Костромки, що в Великоолександрівській ОТГ на Херсонщині було весело та гучно, адже там святкували День села, якому виповнилось 118 років.

Для жителів та гостей населеного пункту організували яскраву концертну програму за участі місцевих колективів, ансамблю з Білої Криниці «Кринничанка», а також артистів Великоооександрівського БК.

«Ми вже давно так яскраво та драйвово не відзначали День нашого рідного села. Організатори настільки професійно підготувались, що цікаво було всім: і дорослим, і малим. Смачна їжа, танці та розваги – що може бути кращим? Дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» за підтримку та турботу про населення», - жителі с. Костромки

Всі присутні на святковому концерті підспівували артистам, разом з ними танцювали та згадували історію свого населеного пункту. Не забули і про малечу, для якої також підготували розваги.

Справжнім подарунком для населеного пункту стало відкриття смачної локації, де кожен бажаючий разом із своєю родиною мав змогу скуштувати смачну страву.Відкриття локації – подарунок Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» Представники Фонду відгукнулись на прохання щодо фінансування і виділили необхідні кошти на частування.

«Наша команда від щирого серця вітає всіх жителів села Костромки! Нехай таке пишне святкування стане для вас традицією, яка згуртовуватиме навколо себе не одне покоління. Любіть своє село, знайте його історію та розвивайте! У Вас все вийде, а ми завжди підтримаємо!", - побіцяв голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон