Херсонський міський голова допоміг лікарні з впорядкуванням території

Херсон, лікарня, мер

На прохання колективу KНП «Xepcoнcькa oблacнa iнфeкцiйнa лiкapня iм. Г.I.Гopбaчeвcькoгo» міський голова Херсона Ігор Колихаєв допоміг з прибиранням на території медичного закладу.

У Херсоні триває масове прибирання та впорядкування міських територій. У місті наводять лад у парках, скверах, на вулицях, біля закладів торгівлі, соціальної сфери, біля лікарень.

На початку вересня сезонне прибирання провели на території KНП «Xepcoнcькa oблacнa iнфeкцiйнa лiкapня iм. Г.I.Гopбaчeвcькoгo», оскільки «територія нашого лікувального закладу досить велика. Завжди намагаємося за нею стежити. Але з настанням осені завжди багато роботи нашим прибиральникам. Тому прийняли рішення, колективом лікарні провести прибирання території лікувальної установи», – розповіла диpeктopкa мeдичнoї уcтaнoви Oлeнa Tимoшeнкo.

Силами співробітників лікарні було проведено багато роботи з благоустрою. Навколо території, прилеглої до корпусів, а також за територією лікарні прибране сухе гілля, листя, суха трава, приведено до ладу клумби та газони. Сміття медики зібрали чимало, але не мають спеціальної техніки, щоб вивести її з території лікарні. Тому і звернулися з листом про допомогу до міського голови Ігоря Колихаєва: " Ігор Вікторович відреагував позитивно - вже за кілька днів до лікарні прибула спеціальна машина (на фото) і вивезла сміття, що ми зібрали під час прибирання", - зауважила Олена Тимошенко.

Колектив KНП «Xepcoнcькa oблacнa iнфeкцiйнa лiкapня iм. Г.I.Гopбaчeвcькoгo» висловлює вдячність міській владі Херсона на чолі з міським головою Ігорем Колихаєвим за надання необхідної техніки для прибирання прилеглої території лікарні, що, на переконання медиків, є проявом реальної турботи про людей.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон