Херсонка відмовляється від правнуків бо не має можливостей утримувати дітей

херсон, діти, поліція
В поліцію звернулася 74-річна жінка і повідомила, що її 27-річна онука кілька місяців тому покинула на неї двох своїх дітей віком 7 та 11 років. За словами заявниці, онука не цікавиться дітьми, не відвідує їх та ніяк не допомагає виховувати малечу.

Пенсії жінки не вистачає навіть на їжу. Нещодавно діти застудилися і пенсіонерка купила їм ліки, але їх недостатньо.

Жінка пояснила, що вже не має ні сил, ні можливостей утримувати правнуків, тому вимушена від них відмовитися.

Працівники сектору протидії домашньому насильству ГУНП намагалися зв’язатися з матір’ю дітей, але слухавку вона не бере. За словами заявниці, вона навіть не знає приблизне місцезнаходження онуки. Батько дітей також не цікавиться ними і жінка припускає, що він на заробітках.

Зважаючи на стан здоров’я дітей, на місце викликали карету «швидкої». Лікарі оглянули хлопчика з дівчинкою та встановили діагноз. Через скрутну ситуацію в родині та відсутність належного догляду за дітьми, поліцією спільно зі службою у справах дітей було прийнято рішення тимчасово вилучити хлопчика і дівчинку з родини та помістити їх у медзаклад для проходження лікування.

Нині встановлюється місцезнаходження батьків, які не виходять на зв'язок.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон