Депутати Херсонської облради вручили інфекційній лікарні цінне обладнання

Депутати, облрада, лікарня
Сьогодні, 14 вересня депутати Херсонської обласної ради Віталій Булюк, Сергій Рибалко та Володимир Хвостов побували в КНП «Херсонська обласна інфекційна лікарня ім. Г.І.Горбачевського», де мали зустріч з медичним колективом лікарні та вручили медикам цінне обладнання.

Напередодні до депутатів облради звернулась директорка медичної установи Олена Тимошенко з проханням посприяти у придбанні флуоресцентного аналізатора для імуноаналізу з набіром реагентів.

Депутати відгукнулися на таке прохання і сьогодні від свого імені, а також ТОВ «Отрада-Агро» вручили медикам аналітичну систему для діагностування коронавірусу COVID-19 методом ІФА., яку вони замовляли.

Цей аналізатор оснований на виявленні флюоресценції, яка виділяється під час проведення імуноаналізу при взаємодії антигена з антитілом. Перевагами флуоресцентного аналізатора для імуноаналізу є висока точність, висока стабільність та швидкі результати.

"Питання здоров’я було важливим завжди, та у період пандемії COVID-19, набуло особливого значення. Зараз саме такий час, коли кожен має робити свій внесок в боротьбу з цим вірусом та допомагати лікарням.Медицина постійно має бути у фокусі уваги, як одна з найбільш ресурсоємних галузей, що завжди потребує великих вкладень. Адже життя і здоров’я людей – це найголовніше. Це те, заради чого ми працюємо", - підкреслив депутат облради Володимир ХВОСТОВ.

Також депутати поспілкувалися із колективом медиків, які виходжують складних хворих із КОВІДом й прикладають для цього усіх зусиль: "Ми з колегами допомогли їм зробити цей процес більш сучасним, а значить прискорити одужання хворих. Боротьба з коронавірусом – це боротьба не лише медиків, тому кожен із нас зі свого боку вносить свій внесок в подолання пандемії наскільки дозволяють його можливості. Бережіть себе та своїх близьких! Будьте здорові та самовідповідальні!, - наголосив депутат Херсонської облради Віталій БУЛЮК.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон