На Херсонщині поліцейські затримали збувальника марихуани

херсон, поліція, наркотики
Оперативники карного розшуку разом зі слідчими Генічеського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Генічеської окружної прокуратури затримали чоловіка, який збував марихуану.

Підозрюваного затримали під час спроби збути чергову дозу наркотику. Наркозбувачем виявився 46-річний житель м. Генічеськ. Оперативники з’ясували, що підозрюваний виростив у себе на присадибній ділянці рослини коноплі. Потім переробив, розфасував та збував марихуану дрібними партіями. Чоловік організував канал збуту марихуани в районному центрі та зустрічався з потенційними покупцями особисто.

Як розповів заступник начальника Генічеського районного відділу поліції Євгеній Басов, під час санкціонованого обшуку в будинку підозрюваного вилучили розфасовані пакетики з марихуаною вагою близько 1 кг. Вилучене направили на дослідження. Нині поліцейські встановлюють всі можливі місця збуту.

Чоловіку вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Наркозбувальнику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон