Депутат облради привітав спортивну спільноту Херсонщини

Херсонщина, облрада, спорт
Сьогодні, 13 вересня у Херсоні відбулося святкування Дня фізичної культури та спорту, а також 30-ти річчя створення Національного олімпійського комітету України.

З цієї нагоди спортивна спільнота Херсонщини зібралася в креативно-мистецькому просторі «Urban САД», до якої долучилися представники обласної та міської влади.

Від імені депутатського корпусу Херсонської обласної ради спортсменів, їх тренерів, фахівців з фізичної культури та спорту та інших представників фізкультурно-спортивної громадськості міста привітав керуючий справами, депутат Павло Александров:

«Ви сильні духом і тілом. І у вас потрібно кожному повчитися: як через важку працю здобувати перемогу. Ви не просто гідно відстоюєте честь нашої країни на міжнародних змаганнях, ви є амбасадорами української нації, адже своїми здобутками формуєте імідж України у світі. Ми безмежно вдячні вам за це і від усіх депутатів обласної ради бажаю кожному здоров’я, перемог та нових рекордів!», – звернувся до присутніх Павло Александров.

Також керуючий справами зазначив, що сьогодні завдання влади – забезпечити доступність до фізкультури і спорту різних верств населення. Починаючи від облаштування спортивних майданчиків в дитячих садочках та школах і до великих інфраструктурних проєктів, як, наприклад, будівництво Центру олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка».

Окрім цього, обласна рада спільно з Херсонською міською радою виділила одноразові стипендії у розмірі по 100 тис. грн ліцензіатам Олімпійських та Паралімпійських ігор, а також по 50 тис. грн їх тренерам.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон