На Херсонщині жінка відмовилась від немовляти через складні життєві обставини

херсон, поліція, адмінпротокол
У поліцію Херсона зателефонувала 18-річна дівчина (мати 9-місячної дитини) і поскаржилася на співмешканця - 38-річного місцевого жителя Чулаківки. Повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

Жертвами домашнього насильства в Херсона стали 18-річна дівчина та її 9-місячна донка. Зі слів потерпілої, співмешканець чинив над нею фізичне та психологічне насильство через ревнощі, погрожував навіть дитині. У ситуації розбиралися працівники сектору протидії домашньому насильству ГУНП.


Як повідомляє прес-служба поліції Херсонської області, «свої дії чоловік пояснив ревнощами».

На нього склали адмінпротокол за домашнє насильство і винесли йому терміновий заборонний припис, що передбачає заборону спілкування зі співмешканкою та дитиною у будь-який спосіб. Того ж дня чоловік поїхав до своїх родичів.

Дівчина сказала поліцейським, що у неї немає ні роботи, ні батьків, ні того, хто б міг чимось допомогти або посидіти з дитиною.

Каже, що «по ряду життєвих обставин змушена тимчасово залишити свою 9-місячну доньку, щоб налагодити життя і знайти роботу для можливості виховувати дитину».

Дитину поліцейські відвезли в лікарню, про подію повідомили службу у справах дітей.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон