Президентом новокаховського футбольного клубу "Енергія" став Володимир Хвостов

Хвостов, футбольний клуб, Енергія
У новокаховського футбольного клубу «Енергія» - новий президент. Ним став депутат Херсонської обласної ради, директор ТОВ «Агропродукт, ЛТД» Володимир Хвостов.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук: «З Днем фізичної культури і спорту, всіх причетних. Вдалих стартів та чемпіонських висот! Перевірено на собі: спорт = здоров’я + ефективність в робочих проєктах. А спортивні ініціативи – «здоровий» внесок у майбутнє нашого регіону.

Саме тому я вирішив долучитися до розвитку спортивного напрямку на своєму окрузі, та прийняв пропозицію стати президентом футбольного клубу «Енергія» Нова Каховка. Моє підприємство буде титульним спонсором команди.

Підтримка розвитку спорту для мене є звичною справою на рівні з іншими соціальними ініціативами. Я усвідомлюю, що лише здорова молодь зможе збудувати сильну державу. Тому вкладати в них є нашим прямим обов’язком.

А ще, потрібно ставити собі цілі і йти до них, не важливо, в спорті, в бізнесі чи в політиці. Це стимул розвиватися, не стояти на місці. Вірю в хороші результати команди в цьому сезоні».

Хороший результат не забарився - 11 вересня у матчі 8-го туру Другої ліги чемпіонату України з футболу новокаховська «Енергія» виборола перемогу над херсонським «Кристалом».

Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь новокаховчан.

Відкрив рахунок у матчі, на 17-й хвилині першого тайму, гравець «Кристалу» Тимур Гогитидзе.

Втім, вже на 32-й хвилині новокаховчанин Владислав Бондар (номер 18) зрівняв рахунок. А на 48-й хвилині матчу переможний м’яч у ворота «Кристалу» відправив 33 номер «Енергії» Владислав Бородай.

Разом з вболівальниками на стадіоні за свою команду «тримав кулаки» й новоспечений президент клубу Володимир Хвостов, який привітав свою команду з перемогою: «Сьогоднішня гра ФК «Енергія» з ФК «Кристал» була досить емоційною. Матч завершився з рахунком 2:1 на нашу користь! З перемогою хлопці! Бажаю всім спортсменам яскравих тренувань та нагород!», - побажав Володимир ХВОСТОВ.

Олена РЄЗНІЧЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон