На Херсонщині дітям з інвалідністю допомагають комплексною реабілітацією

херсон, реабілітація, діти
Батьки дітей з інвалідністю, які протягом 10 днів отримували послуги реабілітації в Чаплинці, передали голові селищної ради Олексію Фаустову подяку та висловили надію на продовження цієї діяльності.

Чотири спеціалісти Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю надавали в Чаплинці послуги, відповідно до індивідуальних планів реабілітації, а саме: лікувальний масаж, лікувальна фізкультура, аква терапія, пісочна терапія, заняття з логопедом дефектологом. Спеціалістів відвідували діти як з Чаплинки, так і з старостинських округів громади.

Традиційно, Чаплинська селищна рада запрошує в громаду регіональних фахівців та забезпечує всі необхідні умови для їх ефективної роботи. Супровід батьків щодо оформлення необхідних документів здійснює КУ «Центр соціальних послуг» Чаплинської селищної ради.
Отримуючи спектр реабілітаційних послуг за місцем проживання, батькам не доводиться везти дитину двічі на рік на реабілітацію до обласного центру.


Всі послуги дітям надавались безкоштовно.

Під час перебування спеціалістів у громаді, проведено робочі зустрічі з керівництвом селищної ради щодо продовження співпраці.
Чаплинська Громада

КУ "Центр соціальних послуг" Чаплинської селищної ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон