Херсонська гімназія отримала статус зразкової школи Майкрософт

гімназія, міськрада, Устінова
З приємних новин починається навчальний рік для педагогічного та учнівського колективів Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради - четвертий рік заклад відзначено на міжнародному рівні компанією Майкрософт та присвоєно статус Microsoft Showcase School (Зразкова Школа Майкрософт).

У 2021-2022 навчальному році лише три заклади освіти України увійшло до міжнародного списку шкіл Microsoft. Серед них - Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради!

Директор гімназії Наталія Устинова отримала вітання від Anthony Salcito, VP, Worldwide Education та Dina Ghobashy, Senior Education Industry Manager, School Leader:

- Шановна Наталія Устинова, Вітаємо! Microsoft визнала ваш заклад як «Showcase School». Херсонська гімназія № 1 увійшла до елітної групи закладів освіти, які ілюструють найкращі сучасні методи навчання. Лише кілька закладів заслужили це призначення, і, як керівник вашої школи, ви можете пишатися тим, що Microsoft визнає ваш вплив на майбутнє освіти.

Школи Microsoft Showcase - першопроходьці в галузі освіти. Ви є частиною ексклюзивної глобальної спільноти, визнаної та відзначеної освітніми трансформаціями, які включають бачення та інновації у навчанні та підготовці учнів до майбутнього.

Щирі вітання педагогічному та учнівському колективам гімназії № 1 з приводу визнання Microsoft Showcase School! Бажаємо нових відкриттів, блискучих успіхів і досягнень!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон