Як зустрічали першокурсників у Херсонському держуніверситеті

першокурсники, ХДУ, знайомство
Вчора, 1 вересня, у Херсонському державному університеті відбулися урочистості з нагоди Дня знань та початку нового навчального року. Особлива увага на святі була приділена першокурсникам.

Цьогоріч до дружньої родини Херсонського державного університету приєдналися 1203 студенти на бакалавратуру і в магістратуру.

Після завершення урочистостей першокурсників запросили відвідати факультетські локації у парковому містечку Херсонського державного університету. Там активісти кожного з факультетів підготували для першокурсників цікаві ігри, квести та яскраві фотозони.

Новоспечених студентів вітали декани, куратори та студентська рада. А також молодь мала слушну нагоду познайомитися з одногрупниками.

Відтепер молодь стала повноправними члени великої спільноти студентів Херсонського державного університету, де на них чекає цікаве і насичене студентське життя, і лише від ваших прагнень залежить, якими будуть ці роки і чого вони досягнуть у майбутньому!

Пресцентр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон