Ректор Херсонського держуніверситету привітав з Днем знань

ХДУ, день знань, Співаковський
Ректор ХДУ Олександр Співаковський побажав, щоб новий навчальний рік був яскравим та захоплюючим!

- Для першокурсників цей день особливий і хвилюючий, адже починається цікавий, але й нелегкий шлях створення власної професійної траєкторії! Шановні першокурсники, дякую, що обрали Херсонський державний університет. Від сьогодні – ви повноправні члени нашої великої і дружної університетської родини! Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Досягайте високих результатів у навчанні, впевнено йдіть до своїх цілей!

Висловлюю слова вдячності усім освітянам за щоденну працю, наполегливість та єдність думок, які стануть запорукою успіхів у справі розвитку української освіти. Які б виклики не очікували нас – звичне навчання в стінах закладу освіти чи дистанційне – ми маємо рухатися вперед, йдучи в ногу з часом. Адже знання – це та рушійна сила, від якої залежить, яким буде наше суспільство вже у найближчому майбутньому.

Вірю, що новий навчальний рік порадує усіх нас великими успіхами та здобутками, відкриє перед молоддю нові можливості пізнання світу, педагогам принесе задоволення від їх плідної праці, а батькам – упевненість в освіченості й щасливій долі своїх дітей.

Нових звершень нам усім, добробуту і цілеспрямованості у реалізації прагнень, мрій і сподівань! Бажаю бути здоровими та сильними духом, творити добро, приймати мудрі рішення та йти до мети!, - побажав Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон