У Генічеському районі упорядкують сквер у прикордонному селі Чонгар

Генічеськ, сквер, Євстратов
Генічеський міський голова Олександр Тулупов з першим заступником Андрієм Євстратовим та заступником з питань ЖКГ Вадимом Васильчуком побували з робочим візитом у селі Чонгар, що розташоване біля адмінкордону з окупованим Кримом.

Разом зі старостою Тетяною Білецькою та депутатом Генічеської міської ради Норайром Габріеляном керівники громади обговорили улаштування зони відпочинку у центрі села. До розмови також приєднався депутат міської ради Володимир Остапчук.

Наразі ділянка скверу у центрі села перебуває у незадовільному стані. Сухі дерева та трава, потрісканий асфальт, відсутність урн для сміття, заїжджена машинами підприємців, що торгують тут щопонеділка, земля створюють доволі гнітючу атмосферу.

Міський голова з заступниками висловили єдину думку: сквер треба упорядковувати. Це, насамперед, передбачає висадку молодих дерев, підсипання чорноземом, облаштування бордюрів. Можливо, у центрі алеї навіть з’явиться маленький фонтан. Детальний план облаштування алеї мають розробити у відділі містобудування та архітектури.

Паралельно з обговоренням майбутнього переоснащення скверу представники керівництва громади відповідали на запитання місцевих мешканців, які, користуючись нагодою, підходили зі своїми проблемами…

За матеріалами Генічеської міськради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон