На Херсонщині до нового навчального року поліцейські проводять благодійну акцію для дітей

благодійна акція, діти, школа
На Херсонщині ювенальні поліцейські спільно з органами виконавчої влади проводять благодійну акцію для дітей «Готуємось до школи разом».

Напередодні нового навчального року працівники ювенальної превенції у тісній співпраці з органами виконавчої влади та громадськими організаціями допомагають підготуватися до школи дітям із малозабезпечених, багатодітних сімей та сиротам. Для школярів збирають необхідне канцелярське приладдя: рюкзаки, зошити, ручки, олівці, фломастери, альбоми для малювання, а також книги, розвиваючі ігри та багато іншого. Цей проєкт є благодійним і проводиться спеціально до свята Першого дзвоника.

- Кожна людина за покликом серця може надати посильну допомогу та підготувати сотні дітей з малозабезпечених родин до навчального року. Для їх батьків є проблемою просто прогодувати сім'ю, а тим більше - зібрати дітей до школи. До 1 вересня ми скомплектуємо шкільні набори та у кожній територіальній громаді вручимо їх дітям. Наша мета, щоб ці діти відчували себе у школі комфортно та впевнено, щоб вони добре та у задоволення навчалися, - зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталій Сайфутдінов.

Пункти зі збору шкільного приладдя та спеціальні тематичні бокси з написом «Підготуємось до школи разом» будуть розміщені у всіх територіальних громадах області, а в Херсоні планується встановити їх у ТРЦ 30-31 серпня, тож ще є час допомогти діткам. Біля боксів будуть знаходитися працівники ювенальної превенції, тож всім бажаючим допомогти буде легко побачити ці місця. Після того, як шкільні набори будуть сформовані, їх відвезуть та передадуть дітям, які цього потребують.

Так, до благодійної акції уже долучилися жителі Нижніх Сірогоз. Там діткам з родин, що перебувають у складних життєвих обставинах, ювенальний поліцейський спільно зі службою у справах дітей та селищним головою передали портфелі та канцелярію.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон