У селі на Херсонщині провели більярдний турнір

Херсонщина, турнір, Лагута
До Дня Незалежності України у смт Борозенське на Херсонщині за сприяння Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голови однойменної з фондом партії Геннадія Лагути було проведено більярдний турнір.

До такої події долучилися у якості як глядачів, так і учасників жителі з усієї Борозенської громади. Найкращих з кращих організатори турніру відмітили цінними подарунками та почесними грамотами.

"Такі заходи ще більше об'єднують наших людей та демонструють їм, що проводити час гуртом набагато цікавіше та корисніші. До того ж на такі змагання дорослих орієнтуються і діти, а це впершу чергу навчає їх вмінню товаришувати, знаходити спільну мову один з одним та командної роботи.

Тому від усього серця дякуємо Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва "НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голови однойменної з фондом партії Геннадію Лагуті за їх постійну підтримку та увагу до нашої громади!", - діляться жителі селища Борозенське.

В результаті запеклої боротьби серед учасників віком від 50 до 75 років золото, серебро та бронза розділилися наступним чином: 1 місце - Анатолій Галушко; 2 місце - Василь Чеханюк; 3 місце - Олександр Козак.

"Пандемія коронавірусу забрала у людей найцінніше - можливість збиратися, проводити час разом та спілкуватися. Тому наразі будь-яке свято, змагання чи заняття за інтересами сприймається із неймовірним захопленням та ентузіазмом. Саме тому наша команда підтримує такі ініціативи на місцях та допомагає реалізувати ідеї спільного дозвілля громади", - наголосив голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон