Нові можливості для викладачів вищої школи запропонували у Херсонському держуніверситеті

ХДУ, бренд, викладачі
Як акаунт викладача у соцмережах може стати ефективним інструментом налагодження комунікації зі студентами, колегами та стейкхолдерами? Відповідь на це питання можна дізнатися у ході курсу «Професійний бренд викладача в соціальних мережах: покрокова інструкція», що сьогодні, 17 серпня, стартував у Херсонському державному університеті.

Заняття проходять у рамках Університетської школи професійного розвитку Херсонського державного університету. Авторкою курсу є кандидатка наук з соціальних комунікацій, доцентка кафедри української філології та журналістики ХДУ Наталя Орлова.

Створення професійного бренду вимагає довготривалої щоденної роботи, креативності та стратегічного мислення. У ході курсу викладачам розкриють формулу особистого бренду та розкажуть чому його формування необхідно приділяти увагу вже сьогодні. Навчать обирати найвигідніші й найефективніші інструменти для комунікації з аудиторією, налагодження партнерських відносин в таких соціальних мережах як Фейсбук та Інстаграм. Заняття проходитимуть в інтерактивній формі.

Також учасники отримають вкрай важливі на сьогодні знання щодо актуальності інформаційної гігієни у соціальних мережах, правил споживання інформації, її перевірки, коректного репорстингу тощо.

Результатом успішного проходження курсу стане не лише оновлення контенту акаунту, а й нова філософія мислення й сприйняття інформації в нових медіа. «Викладачі зможуть по-іншому поглянути на соціальні мережі, почнуть краще розуміти своїх студентів і, звісно, удосконалять навички просування свого професійного бренду через соціальні мережі», – переконана Наталя Орлова.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон