Олешківська влада позбавляє громаду належного медобслуговування

Олешки, влада, ліквідація, медзаклад
Олешківська влада поступово позбавляє мешканців громади доступу до медичного обслуговування. Ліквідувавши із порушеннями законодавства міську стоматполіклініку, нині анонсує звільнення ще близько 120 працівників Олешківської багатопрофільної лікарні. Про це повідомив голова фракції ПП «Наш край» Олешківської міської ради Павло Потоцький.

За його словами, після голосування за закриття стоматполіклініки Олешківський міський голова відрапортував, що така ліквідація - це «мінус один головний біль Олешківської ОТГ».
"Натомість його вже матимуть мешканці громади, адже комунального закладу, який міг би надавати стоматологічні послуги більше не буде, а будуть працювати лише приватні. Ті декілька лікарів, яких переведуть до багатопрофільної лікарні, не спроможні охопити медичною послугою все населення Олешківської ОТГ», - наголосив Павло Потоцький.

Він нагадав, що незадовго до закриття стоматполіклініки голова Олешківської громади пан Рищук усіх запевняв, що всі проблеми в роботі закладу пов'язані з її керівником, у відношенні якого начебто порушені кримінальні провадження. Після його звільнення, голова громади призначив свого "фахового" керівника, який незабаром звільнився сам. Фінал всього цього управління - ліквідація стоматологічної поліклініки.

«Те чого я, як екс-голова Олешківської районної ради та попередній депутатський корпус намагалися не допустити, на жаль стає реальністю. Стоматологічну поліклініку ліквідували, а її приміщення або продадуть або в кращому випадку віддадуть в оренду наближеним до міської влади особам», - розповів Павло Потоцький.

Він також вважає, що будуть інші звільнення працівників комунальних закладів. Так, міський голова анонсував звільнення найближчим часом близько 120 працівників КНП "Олешківська багатопрофільна лікарня". На думку «нашкраївця», ці звільнення відбуваються через бажання влади зекономити гроші громади. Втім для цього міському голові доводиться нехтувати інтересами громади, адже на своїх зарплатах керівники Олешківської міської ради економити не збираються.

Каріна ОКСАМИТНА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон