У Херсоні меценати допомагають готуватися до нового навчального року

Херсон, допомога, Рожкова
Літні канікули добігають кінця і у школах Херсона вже готуються до нового навчального року.

Допомагають у цьому благодійники з Громадської платформи Юрія Рожкова «Добро переможе» у співпраці з Фундацією «Голландія Україна» та Благодійним фондом «Мангуст».

Цього року Херсонська школа № 13 набиратиме першачків до інклюзивного класу. Для малят з особливими освітніми потребами влітку відремонтували світлий просторий кабінет і зараз його починають облаштовувати комфортом для малят. Першим, на благодійній основі, привезла м'який диван.

"У цій ресурсній кімнаті працюватимуть логопед та психолог, - розповідає директор школи Ганна Перегняк, - буде куточок відпочинку, місце для розваг. Усе, щоб діти почувалися максимально затишно. Вдячні за дієву підтримку нашим меценатам!"

Також Громадська платформа Юрія Рожкова «Добро переможе» з партнерами завезли меблі для Херсонської школи № 32 – привезли 24 комплекти парт зі стільцями та м'який диванчик.

Допомогу приймає директор закладу Володимир Педченко, рахує вже шкільне майно і ділиться враженнями: "Ці меблі добре підійдуть для 1 і 5 класу! Сині парти - низенькі, буде зручно малюкам, червоні - для учнів трохи вищого зросту. Якраз доречний подарунок напередодні Першого дзвоника!

Диван поставимо біля входу до кабінету психологічної служби. У нас там часто відвідувачі: діти, батьки і цілі родини. Співпрацюємо постійно для вирішення наявних проблем, а також для їх попередження! Не у всіх класних керівників є навички та освіта психолога, тож практикуючий психолог - дуже важливий у шкільному колективі! Тепер працювати буде ще комфортніше."

Комплект шкільних стільців з м'якими сидіннями та спинками доставили до Херсонської школи №56. Саме про "м'які стільці" для своїх дітей просили на батьківських зборах батьки. Бо це - зручно, а у холодний період комфортно.

"У нашій школі є практика - шити на стільці подушечки або накидки- про це дбають батьки. То тепер одному із старших класів пощастило! Повний комплект, 24 стільці замінимо з початку року. Приємно, що здоров'ям наших дітей опікуються і меценати", - розповідає зауч школи Людмила Костюкевич,

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон