На Херсонщині вакциновані громадяни отримують подарунки

Скадовськ, вакцинація, дельфінарій
Вакцинація – важлива складова нашого сьогоднішнього життя. Адже йдеться про захист від небезпечної хвороби не лише себе, а й близьких. Зрештою, вакцинація – це турбота про всіх і кожного.

Отож чимало мешканців Скадовського району вже завітали до пунктів та центрів щеплень, та виконали необхідні профілактичні заходи. Всі, хто отримав щеплення, без сумніву, на сьогодні можуть бути спокійними, бо убезпечили своє здоров’я. А декого у центрі вакцинації Голої Пристані та Скадовська ще й чекав приємний сюрприз.

Адже, як повідомляла ініціативна група «Скадовськ без ковіду», з метою заохочення широкої медичної профілактики керівництво популярного закладу дозвілля «Скадовський дельфінарій» прийняло рішення надати сертифікат для перегляду своєї вистави кожному 500-му вакцинованому, який, до того ж, зможе запросити до дельфінарію ще й одного супутника з числа рідних, близьких та друзів.

Передбачалося, що спеціальні квитки отримають ті громадяни, що пройдуть щеплення у центрах вакцинації у Скадовську та Голій Пристані. І ось, як повідомляють медики, перші сертифікати вже знайшли своїх власників. Але решта ще чекає. Їх медики вручать безпосередньо у центрах щеплень.

Тому не зволікайте – можливо сюрприз чекає саме на вас. Запрошуємо з метою своєчасної турботи про своє здоров’я і самопочуття відвідати центри вакцинації за місцем проживання та зробити щеплення.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон