Незаконне будівництво у Скадовську ведеться "під дахом" мера та його команди?

Скадовськ, незаконне будівництво, мер
Незаконному будівництву у Скадовську комфортно під дахом мера та його команди, які усіляко намагаються відвести увагу громадськості від таких об’єктів. У цьому переліку і комплекс станції технічного обслуговування, який будується за адресою м.Скадовськ, вул.Сергіїївська, 84.

Власник цієї земельної ділянки В.В.Максимчук згідно з законом зводити цей об’єкт не має права через відсутність будівельного паспорту та декларації на початок будівельних робіт. Окрім цього, має місце порушення Державних санітарних правил стосовно розташування подібних об’єктів посеред житлового сектору, яке можна визначити навіть «на око».

Інформацією, що проливає світло на ситуацію, є той факт, що власник земельної ділянки за адресою м.Скадовськ, вул.Сергіїївська, 84 В.В.Максимчук є близьким родичем директора таксі «Малий» пана Хмари, який активно підтримував на виборах нинішнього мера Олександра Яковлєва.

Утім, факт незаконності даного будівництва «архітектурний сектор», який входить в сферу відповідальності місцевого мера, довгий час приховував від громадськості. І тільки завдяки наполегливості й певним зусиллям вдалося його викрити.

Про це повідомила голова Скадовської районної організації ПП «Наш край» Людмила КОЗЛОВА.

P.S. У Скадовську «Наш край» надалі не полишає факти незаконної забудови на самоплив і не дасть їх заговорити.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон