На Херсонщині знищено тридцять тон горілки та коньяку

Херсонщина, знищенння алкосурогату, прокуратура
За рішенням суду на Херсонщині знищено понад 30 тон алкосурогату, який міг опинитися на прилавках наших магазинів.

На виконання ухвали суду, якою задоволено клопотання слідчого, погоджене із прокурорами Херсонської обласної прокуратури, ліцензованим підприємством знищено понад 30 тонн фальсифікованих під горілку та коньяк алкогольних напоїв, вилучених у рамках кримінального провадження за фактом зберігання з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв та підробки марок акцизного податку (ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України).

Нагадаємо, що у 2020 році за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури правоохоронцями припинено незаконну схему постачання з району проведення ООС контрафактної тютюнової та алкогольної продукції.

Алкосурогат та тютюнові вироби потрапляли до Херсонської області з Донеччини транспортними компаніями-перевізниками. Збували контрафакт під виглядом продукції відомих марок через роздрібну мережу торговельних точок регіону.

Досудове розслідування, що здійснюється слідчим управлінням ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі, триває.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон