Микола Дмитрук профінансував поїздку вокального ансамблю села Отрадокамянка на фестиваль до Очакова

Отрадокамянка, ансамбль, Дмитрук
Народному депутатові України 7 скликання, депутату Херсонської обласної ради фракції "Наш Край" Миколі Дмитруку завжди є справа до усіх проблем, які виникають у мешканців с.Отродокамянка Бериславького району.

Допомагати в селі усім, в не залежності від того «чиї при владі», такий принцип він сповідує з 2000 років, коли придбав тут збанкрутіле господарство і перетворив його в підприємство, де має змогу працювати чимало мешканців Отрадокам»янки й сусідніх сіл, аби забезпечувати свої родини.

Вокальний ансамбль «Кам’янчаночка» - гордість села, адже його учасники не тільки приносять задоволення односельцям, а й прославляють свій край на всю Україну. Тож прохання творчого колективу підтримати місцеві таланти, завжди знаходить відгук у керівництва сільгосппідприємства.

«Цього разу також до мене звернулися учасники вокального ансамблю «Кам’янчаночка» з проханням надати фінансову допомогу на трансфер до місця проведення Всеукраїнського фестивалю в Очакові. Микола Ілліч Дмитрук наперед дав нам повноваження виділяти необхідні кошти на такі потреби. Тому, звичайно, ансамбль отримав їх відразу.

Та коли жителі села почали казати, що окремі політики знову проявили активність через вибори на 184 окрузі, присвоїли собі цю заслугу, я тільки розвів руками такій непорядності. Певну фінансову допомогу, наскільки я знаю, цими людьми було надану «Кам’янчаночкі» вже після того, як наш ансамбль повернувся з Очакову.

Я вважаю, що будь-яка допомога творчим людям не завадить, але присвоєння не своїх заслуги – виглядає з боку фонду просто непорядним» - розповів директор підприємства Олександр Голубничий.

«Фінансова підтримка – це добра воля усіх, хто має змогу це робити. Я вітаю усіх, хто робить це від душі та закликаю долучатися. Моя позиція – робити це не від виборів до виборів, коли потрібно купити голоси виборців, а тоді коли людям потрібна підтримка. Мешканців Бериславського району я підтримую понад 20 років й підтримуватиму надалі» - ділиться Микола ДМИТРУК.

Ланцюг добрих справ і, справді, не має перериватись. Адже завжди є ті, кому необхідна наша допомога. І потрібна вона щодня!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон