На Херсонщині хочуть назвати вулицю на честь колишнього очільника області

Гола Пристань, вулиця, Георгієв
У Голій Пристані на Херсонщині може з’явитись вулиця імені Михайла Михайловича Кушнеренка.

Відповідні листи з пропозиціями надіслали народний депутат України Володимир Іванов і Генеральний директор ДК «Укроборонпром» Юрій Гусєв.

Для дотримання усіх процедур, у місті проведуть громадські слухання. Відповідне розпорядження видав міський голова Олександр Бабич.

Громадські слухання скликають 31 серпня 2021 року об 11:00 годині у приміщенні міськвиконкому за адресою: вул. 1 Травня, 14, м. Гола Пристань.

Про результати слухань жителів міста проінформують протягом 10 діб після їх проведення.

Михайло Михайлович Кушнеренко працював головою Херсонської обласної ради (1991 – 1994), головою обласної державної адміністрації (1997 - 1998). Також він обіймав посаду депутата Верховної Ради СРСР, Верховної Ради України і Херсонської обласної ради. У квітні 2021 року його серце перестало битися у віці 82-ох років.

Жителям області Михайло Кушнеренко запам’ятався тим, що за часів його керівництва реалізовувалась програма «50», що визначала п'ятдесят бригадних населених пунктів, де планово будувалися школи, дитсадки, лікарні, дороги.

Саме тоді завершилось і будівництво грандіозного для півдня України мостового переходу через Дніпро з виходом на Олешки. У Херсоні також завершили роботи з будівництва монумента на честь воїнів –переможців в Парку Слави і спорудженню набережної.

Сергій ГЕОРГІЄВ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон