На Херсонщині безробітних орієнтують на військову службу за контрактом

безробітні, служба в збройних силах
На цьому тижні, в приміщенні Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар з орієнтації на військову службу за контрактом для 14 безробітних осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Відкрила семінар директорка Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Катерина Андрющенко, яка розповіла про стан ринку праці в районі, ознайомила з послугами, що надає служба зайнятості. «Служба в Збройних Силах України за контрактом вирішує питання працевлаштування безробітних з достойним рівнем оплати праці»,- зазначила керівниця.

Офіцер відділення призову Скадовського РТЦК та СП - лейтенант Валерій Арсеневич, який був присутній на заході, ознайомив шукачів роботи з переліком військових частин в різних областях України, що пропонують вакансії військовослужбовців.

Надав роз’яснення щодо специфіки та умов проходження служби, вступу до військових навчальних закладів, оплати праці тощо.

Присутні цікавились основними вимогами до стану здоров’я, умовами грошового забезпечення, умовами проїзду та проживання, забезпеченням форменим одягом, віковими обмеженнями до проходження служби.

Учасники семінару отримали відповіді на свої запитання, а також інформаційні матеріали та номери контактних телефонів для індивідуального консультування.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон