Скадовський мер повинен вирішити проблему безпритульних собак

Наш край, Скадовськ, собаки
Представники партії "Наш край" занепокоєнні ситуацією, яка склалася у Скадовську із безпритульними тваринами та закликають місцеву владу не ігнорувати звернення членів громади, які потерпають від її бездіяльності.

Скадовчани відмічають, що у місті побільшало бездомних собак, які безперешкодно снують зграями по вулицях, створюючи загрозу життю та здоров’ю місцевих мешканців і гостей курортного міста. Вже не говорячи про за санітарний стан й епідеміологічну безпеку.

Свою занепокоєність члени громади доносять безпосередньо до міського голови Олександра Яковлєва, його заступників й інших членів його команди, наголошують на ній при будь-якій зручній ситуації та діляться на ФС-сторінках.

Та від цього не легше ні тим, хто змушений звертатися за медичною допомогою через укуси собак до лікарні, ні наляканим дітям, ні стривоженим батькам. Адже людям так і не вдалося достукатися до місцевої влади. Хоча кошти в бюджеті 2021 року, аби рухатися в напрямку вирішення проблеми бездомних тварин, депутати Скадовської міської ради передбачили, - розповіла голова Скадовської районної організації ПП «Наш край» Людмила Козлова:

- Разом із однопартійцями ми голосували, аби 150 тисяч бюджетних гривень пішли на те, аби проблема бродячих собак перестала бути гострою для наших людей. Місту не потрібно додатково вкладати гроші у будівництво власного притулку для бездомних тварин. Він у нас давно є, його потрібно привести до ладу. А для цього міська влада має тільки зайнятися виконання своїх безпосередніх обов’язків, за які громада платить їй зарплату.

Днями я знову відвідала цей притулок – за час моїх останніх відвідин там нічого не змінилось – він так і стоїть пусткою у смітті. Як депутат міської ради я отримала інформацію, що жодна копійка, зі 150 тисяч гривень, виділених депутатським корпусом, не пішла на усунення проблеми – влада досі палець о палець не вдарила для її розв’язання. Але спуску владі ми не дамо, - наголосила Людмила КОЗЛОВА.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон