Особливих херсонців запрошують долучитися до конкурсу малюнка

конкурс, особливі діти
Асоціація «CHILD.UA» оголошує конкурс дитячого малюнка серед дітей з аутизмом «Україна очима дітей» в межах #AUTFestUA.
Мета конкурсу — привернення уваги суспільства до дітей з аутизмом і розвиток їх творчих здібностей. Конкурс триватиме 12.07-16.08.21 р. Вік учасників 6-17 років.

Реєстрація на конкурс за посиланням: https://forms.gle/FxmpDRxPdSvqiJce8

Положення Конкурсу для скачування: https://goo.su/6HNr

Малюнки на конкурс відправляти у вигляді фото у форматі JPEG не меньше ніж 2400х3600 пікселів на електронну пошту: autfestua@gmail.com до 16.08.21 р. включно!

24 серпня 2021 р. — до 30-ї річниці незалежності України Оргкомітет Конкурсу, до якого увійшли відомі художники та діячі культури, відбере 24 найкращі роботи та оголосить переможців на офіційному сайті організаторів: www.child.ua

24 роботи переможців, будуть розміщенні на карті України та представлені на святкуванні 10-ї річниці створення Асоціації «Child.ua».

24 лауреата будуть нагородженні пам’ятними подарунками від партнерів на Першому AUTFestUA, який пройде 20.11.21 р. в Дитячому Палаці дітей та юнацтва, м.Києва, а учасники конкурсу будуть запрошені на AUTFestUA

Підписуйтесь на інстаграмм конкурсу: @autfestua

#AUTFestUA — це фестиваль можливостей для дітей та дорослих з інтелектуальними, психічними і поведінковими особливостями, в тому числі з аутизмом.

Фестиваль включає:

• виступи талановитих дітей і молоді з особливостями розвитку разом з зірками українського шоу-бізнесу;
• презентації від організацій, дружніх до клієнтів з аутизмом;
• майстер-класи від фахівців по аутизму;
• семінари для громадських діячів;
• консультації для сімей, які виховують дітей з аутизмом та багато іншого.

Наша мета — об'єднати організації дружні до людей з аутизмом та створити платформу для обміну досвідом і розвитку творчості людей з РАС (розлади аутистичного спектру).

Контакти Оргкомітету Конкурс дитячого малюнка «Україна очима дітей»: тел. +38(050)4182825, електронна пошта: autfestua@gmail.com
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон